Wat kan ik voor je doen?

Ik versterk je kwaliteitszorg

Kwaliteitszorg

Ben je inhoudelijk sterk, maar kost het vastleggen van beleid je veel tijd? Ik leg vast wat jij op papier wilt zien en werk in de vorm die jij wilt. Wettelijke kaders en verplichtingen vanuit de inspectie loop ik voor je na en vul documenten aan waar nodig. 

Burgerschap en sociale veiligheid

Burgerschap

In het Amsterdamse onderwijs is burgerschap een groot thema. Veel scholen weten alleen niet wat er nu precies van hen verwacht wordt en waar ze aan moeten voldoen. Samen inventariseren we je aanbod en ik vul dit (beleidsmatig) aan waar nodig. 

sociale veiligheid is voorwaardelijk voor goed onderwijs

Sociale Veiligheid

Met het Digitaal Veiligheidsplan inventariseren we de stand van zaken op het gebied van sociale veiligheid op jouw school. Vervolgens vul ik aan waar we hiaten hebben gevonden zodat de veiligheid op jouw school gewaarborgd is. 

Als wingman ondersteun ik je bij jouw werkzaamheden

Wingman

Is het een intensieve periode? Kun je iemand een korte periode gebruiken die op directieniveau kan meedenken en handelen? Ik ondersteun je graag, dat kan ook voor een paar uur.


Klik hier voor contact

Verantwoording

Ik actualiseer je beleidsplannen, stel nieuwe documenten voor je op en verwerk analyses en peilingen. Ik werk snel en in de vorm die jij wilt. Scholen op de Kaart actualiseer ik in een paar uur tijd. 

Het inspectiebezoek is goed voorbereid

Inspectiebezoek

Komt de inspectie en wil je weten of je goed bent voorbereid? Samen kijken we of je goed zicht hebt op alle (verplichte) domeinen. Als er elementen ontbreken, verzamel of schrijf ik die voor je . 

WAT VINDEN ANDEREN?

Frans Larooi- Directeur Vlindertuin: "Roel heeft mij en onze school ondersteund bij het voorbereiden van een inspectiebezoek en het versterken van onze kwaliteitszorg.Dit heeft hij goed gedaan. Hij is sterk in het vertalen van de dagelijkse praktijk naar (wettelijk) beleid en andersom. Dit doet hij  op een prettige en duidelijke manier." (25/06/19)

Els Ramaekers- Directeur OBS Aldoende: "Roel heeft mij geholpen bij het op orde brengen van het Sociaal veiligheidsplan en aanverwante documenten. Daarnaast heeft hij het ouderportaal opgezet en Scholen op de Kaart geactualiseerd.Hij ontzorgt echt !! Het is prettig samenwerken met Roel" (05/02/19)